Family Guy

Ikväll blir det till att kika på senaste avsnittet av Family Guy tillsammans med pojkvännen. De är inne på säsong 11 nu för er som inte har 100 koll. Men först ska vi baka äppelpaj och vispa till lite gammaldags vaniljsås. Om nom nom.
 
Peace

I'm back!

Efter mycket velande..så har jag kommit fram till att använda denna site att ha bloggen på. Jag har äntligen lyckats ändra färger och header så att det blir som jag vill. (I alla fall nästan) Får fortsätta testa mig fram och se hur man gör för att ändra resten så att det blir rätt.
 
Det här inlägget var mest för att ni ska få veta att jag är tillbaka på denna site och tänker börja skriva här istället. Hoppas ni vill hänga med över hit!
 
Peace

Ny Adress

http://eighteen.bloggplatsen.se/

Latmask

Vaknade för en halvtimme sen - latmask! Fast idag ska jag inte göra något speciellt så jag FÅR faktiskt lata mig. Mohaha! Kanske spelar lite Sims 3 sen..Vart lite sugen på det.
 
Igår var jag och Krille och tittade på maj-tåget med alla motorcyklar - massor med folk! Trist att bilarna kom när vi gick iväg för att äta, men så är det ju alltid, haha - typiskt. Aja, jag fick lite bilder i alla fall, vill ni se kan ni gå in på min fotoblogg: www.mikkizfoto.bloggplatsen.se!

När vi hade käkat åkte vi hem igen, lagade god mat, och sedan såg vi på film. Vi började kolla lite på Humorgalan, men vi såg inte klart hela.. Tycker det blev en lyckad dag i alla fall.
 
Skriver mer i kväll..
 
Peace

Första Maj

Solen skiner, himlen är blå. Vad ska vi hitta på idag tro? Spela basket, gå ut och fota, baka och kanske spela dator. Låter som en helt okey dag enligt mig. Tur att det inte blåser lika mycket som igår; idag kanske man faktiskt kan vara ute!
 
Ikväll ska vi laga lyxmiddag med en fin köttbit, tsatziki och pommes och som efterätt - jordgubbar. Om nom nom!
 
Nu ska vi bara smälta frukosten och sen gå ut! Kan skriva mer ikväll.
 
Peace

eighteen.blogg.se

The Blog About Me

RSS 2.0